strumf jucarie

Grădinița privată „HAPPY CHILDREN” dispune de personal didactic de specialitate, educatoarele fiind absolvente de studii pedagogice și/sau facultatea de limbi străine sau psihologie, cu o experiență bogată în lucrul cu copiii, cu multă răbdare și afecțiune de dăruit. De asemenea, dispunem de o bază materială suficientă și materiale didactice de actualitate (inclusiv caiete de specialitate avizate).

Pentru ca munca pe care o desfășoară personalul didactic în grădiniță să dea cu adevărat roade, sperăm într-o colaborare strânsă cu părinții, menținând o comunicare permanentă între conducerea grădiniței și părinți. De asemenea, este absolut necesară respectarea programului grădiniței, astfel încât copiii să nu lipsească de la activitățile programate.

Cea mai însemnată necesitate a copiilor este aceea de a fi iubiți. Copiii noștri au nevoie să se simtă în siguranță. Nu este suficient să le oferim numai hrană și îngrijire, dragostea este atât de importantă pentru ei !

Să iubim copiii nu înseamnă să excludem disciplina. Noi o facem într-un mod iubitor și plin de înțelegere, fără țipete, cuvinte aspre sau jigniri care le-ar distruge încrederea în ei înșiși. Fiecare copil trebuie să înțeleagă că lumea nu e obligată să îl iubească sau să îl placă. Copilul ajunge să înțeleagă că pentru fiecare problemă există soluții, că se pot îmbunătăți acțiunile și comportamentul, dar nu prin învinovățire și blamare. Percepția și asumarea greșelilor face parte din dezvoltarea personală și duc la dezvoltarea unei personalități puternice.

În cadrul grădiniței HAPPY CHILDREN facem EDUCAȚIE PRIN JOACĂ. Noțiunile noi sunt introduse sub formă de joc, pentru a fi cât mai atractive și mai ușor de asimilat. Într-un mod cât mai relaxat și plăcut copiii noștri vor descoperi lumea care îi înconjoară. Avem o multitudine de activități practice și ateliere de activități care stimulează interesul copiilor, le descoperă pasiunile, le pun în evidență și le dezvoltă abilitățile.

Scopul nostru final este să ajutam la formarea bazei personalității adultului de mâine.

Pentru o dezvoltare cât mai armonioasa a copiilor de la grădinița „Happy Children” avem o colaborare cu un medic specialist care observă copiii în activitate, iar concluziile sunt comunicate părinților.

Iar pentru că nu avem nimic de ascuns, vă oferim posibilitatea să urmăriți activitățile copiilor prin monitorizare video (printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil) permanentă pe parcursul programului, exceptând orele de somn.

Cu drag,

colectivul Gradinitei  Happy Children

Gradinita Happy Children Bacau

Copyright © 2013. Toate drepturile rezervate.